
Alapzaj

A világhírű Michelin Guide idén először Budapesten mutatja be európai kiadványát, a Michelin Main Cities of Europe-ot, melyből kiderül, lesz-e új csillagos étterem a fővárosban. A bejelentés másnapján vendégeinkkel a magyar gasztronómia helyzetét járjuk körül. Megéri-e egyáltalán csillagos étteremben vacsorázni? Mit tanulhatunk el a legjobb séfektől? Mit hoz egy újabb csillag a magyar konyhára? Hogy lehet a magyar gasztronómiát külföldön népszerűsíteni? Hogy lehet Magyarország gasztronómiai úti cél? És persze: mi újság a vidéki gasztronómiában?
A márciusi beszélgetés résztvevői: Jókuti András, az egyik legnépszerűbb gasztroblog, a Világevő szerzője, a Bocuse d'Or műsorvezetője és Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfhelyettese, a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny hazai döntőjének győztese, akinek júniusban az európai döntőben szurkolhatunk.
Moderátor: Baranyi Márton
Érkezés: 18.30
Kezdés: 19.00